Lotte Annyesejo ~~×
2013. 03. 07.

Újabb szerzeménnyel érkeztem! ;) Egy fontos közleményt viszont elfelejtettem megemlíteni az előzö posztomba, hogy a cselekmény-szál amin ez a fikció fut, párhuzamba van a saját napom cselekvéseivel ( nem bizonyított, csak rajtad múl, elhiszed vagy sem! )...csaképp a szereplők vannak kicserélve! xD Jó olvasást.

2013.03.07 Ma sok hetessel találkoztam, mint a szerencse egyik jelző számaként. Rendszámok, órák és sok más tárgy hangsúlyozta, hogy ma igazán szerencsés napom lesz. És így is lett! Miután hazaértem a suliból, jött a jó hír, hogy nővéremmel megyek zumbázni! :D Szeretek mozogni, főleg ha az tánc is kapcsolatban van! Eme hír után rögtön jött egy hívás is. GD keresett. Eleinte azt hittem agy-frászt kapott amiért nem jelentem meg a közös találkozon Stellával. >.< De akkor, pillanatnyilag az zavarta, hogy mikor találkozok vele megint! A kis feltékeny mindenit! Pedig, Seungri csak tegnap ment el, és máris a nyakamba varnak egy másik nyögős gyerkőcöt! -.-' Tudod, hogy szeretlek GD? xP Kíváncsi leszek majd a részletekre, amikor Stellával ebédelt! =_=


Aztán valamivel később, az időt nem tudom pontosan, de új blog bejegyzéssel érkezett Seungri nekem. Mármint, mindenkinek! Látom tényleg jól érzi magát Japánba. Nah...egy ok amiért nem kell anyáskodnom felette. Hiszen nagy fiú már, tud magára vigyázni! :) De akkor is gáz a pulcsi, maknae! De őszintén! >.< Ilyet még nagymamám 100 szülinapjára se vennék föl... xD És mik azok kék botorka figurák? Te is hupikék-törpikékké akarsz válni, vagy mi? XD Oké...abbahagytam.

Mellesleg, csak 1 hónap után láthatjuk majd egymást, és jól tudom, melyikünk az aki már jobban szorong, hogy találkozhasson a másikkal. 8) No...nem én! xDD Csakhogy ne legyen hiszti belőle, majd úgy várom vissza mint annak idején ő engem. Egy jó kis programmal, mozival, mc kajával...stb. :-) De cserébe kérek sok képet majd az ott töltött napokról, oksi? ;)


Még egy fontos esemény, vagyis, inkább bekövetkező esmény! Szóval hamarosan itt a hosszú-hétvége az ünnepek miatt, és már eleve be van a táblázva a huncut naptárkám! Elsőnek lehívom Stellut, vagy én megyek le hozzá, nem tom, fő, hogy némi pasi komplexus után, kicsit nőcizek is! xD Nem kell rosszra gondolni... -.-' mindegy, már megtetted! ^^ Igazából, tényleg sokan gondolják azt, hogy fiú - és lány között nem alakulhat ki tartós, érzelem nélküli barátság. Bevallom, valóban nem, de van egyre abszúrd megoldás! Ha úgy érzed, túl sokat vagytok együtt, akkor ideje szünetet tartani! Jó nagy szünetet! $.$ Nah persze nem kell túlzottan kiéheztetni se! XD Lényeg, hogy ne legyen az a végén, hogy túl sokat vagytok együtt, mert így könnyebb lesz egymásba szeretnetek. Azaz, egyik a másikba, vagy kölcsönösen ki tudja? Én mindenesetre az ilyen helyzetekben kerülöm a fiú barátaimat, nah nem mintha azért mert annyira bombázok vagyok hogy azonnal belém szeretnek, ha nem mert lehet én leszek az aki beléjük szeretek! :$ Talán a teljes érzelem túltengést nem kerülhetem el, de a látszat hogy teszek ellene valamit, kicsit megnyugtat! :) Sok sikert a taktika finomításában! ^____^


Nyugi, mindjárt itt a hétvége! *-*

theme ©