Lotte #Day by day
2013. 03. 13.

Holnap még le tudjuk az ünnepséget, aztán hosszú-hétvége! ^•^

2013.03.13 Igen balszerencsésen indult a napom. Főleg, hogy nulladik órával, azaz az első óra elötti tanórával kezdtem a napomat. Még szerencse, hogy könnyű tantárgy. (Espanol >.<) Aztán jött az újabb mély pont...-.-' Egy egyes fizika dolgozat! Röstellem, amiért sikerül minden alkalommal túlbonyolítanom, olyan dolgokat, amiket egy perc alatt megoldana egy ember! De hát ez van, a diszleksziám mellett (amire ugyan nem hivatkozhatok, mert már kiskoromban kezeltettük), mégis ennek ellenére megmaradnak a nyomai. Stella hozzáállása pedig még jobban dühített. Neki persze 5-ös lett a dolgozata, de hiába is jött a "jaj, majd kijavítod!" - szinte leírt róla, hogy örül, hogy végre neki sikerült valamiben remekelnie amiben én nem. Felőlem veheted ezt irigységnek, de én már a hangsúlyból leszűröm mi a szitu.


Miután, ennyi balszerencse után, (ne túlozzunk, azért nem haltam bele!) hívást kaptam Seungri-től. Afelől érdeklődött, hogy mit csinálok majd hétvégén. S mikor közöltem vele, hogy az egyik barátnőm le jön hozzám (bár ez a történtek miatt most nagyon igatag, de nem variálok most már!), azonnal átvette a sértődékeny-féltékeny szerepét a telefonon keresztül. xD Alig bírtam levakarni magamat a beszélgetésünkből. Ne hari Ri! :( Igérem, majd bepótoljuk, 10x-en! :D Gondolok itt mozira, kfc kajára, vagy bármire ami jó kis időeltöltés veled! =)


Hát, mivel a bekövetkező hosszú pihi napokban, igen rossz idővel kecsegtett az időjárás-jelentés, így maradtam a régi módi programok mellett, melyet barátnőmmel töltök majd. Eleinte, azt szerettem volna, ha kimentünk volna egy kicsit bóklászni. De ezt az idő alaposan áthúzta. Tehát, maradt a popcorn és a tablet, amin random kiválasztunk egy filmet, és nézzük! *-* A nap hátralévő óráiban, hát....majd improvizálok! ^^ "Vendég-látásban sosem lennél utolsó!" - jelentette ki Seungri nekem, ami tényleg igaz. Nem kell félni! A kezeimben van az írányitás! Beterveztem egy kis süti sütést is, mert hamarosan itt a nyúszi-ünnep! ;) Nyúl fülekkel díszitett csokis muffinon gondolkoztam...

theme ©