Lotte ••• Till the winter
2013. 03. 28.

A diáknapot letudtuk! Ez az! Tavaszi-szünet! ^°^ Bár a tavasz csak illúzióként létezik! -.-'

2013.03.27 Ma volt a várva várt diák nap. Húh, ember! Van mit mesélnem! Kezdhetjük a tömérdek süti zuhatagtól, egészen a vége-szakadthatlan játék percekig. Bőven és tömören, azt kaptuk amit olyankor a Diáknap hagyományai alapján megérdemelünk. Készült néhány kép is, bár azt később hozom! :) Néztünk egy igazi orosz drámát Lev Tolsztoj regénye alapján, cím szerint az Anna Karerinát. Jah, meg csomó turmixot ittunk! Hmmmm...főleg az eper-turmix! :$ Mennyei volt!! Kb fél 1-re végeztünk. Zsarnokság lett volna tovább bent tartani minket! Így suli után még volt időm beugrani a Dm-be, ahol megvettem a már sovárgott BB krémemet! ^^ Helia-D! Remélem valakinek ismerős. Szerintem egy nagyon jó krém! Én a legvilágosabbat vettem, és csodának-csodájára pont a bőrszinemhez passzol. De most nem akarom untatni ezzel a figyelő közönséget! ;) Röviden, jó kis napom volt.


Ha netalán sokkal rokonszenvesebb, tartalmasabban szemlélni a Diák napomat, akkor ime itt a részletezés! *-* Reggel nálam elég húzosra sikeredett, és már akkor feltételeztem, ma igen rossz napom lesz! Ugyanis a buszom nem volt hajlandó befutni! -.-' És 40 perces várakozást követően még a lábujjamat se éreztem!! Nagyszerű! Végülis, nagy sietségek árán 10 perc késsésel sikerült beérnem a suliba. Ahol már javában ment a kreatív munka. Nah, kreatív munkán nem azt értem, hogy festettünk vagy netalán barkácsoltunk volna... Nem, ez annál dedósabbra sikeredett. Én viszont úgy voltam vele, ha utoljára 2. osztályba műveltem ezt, akkor 11.-be miért tegyem? Így Stellut közrefogva meg egy másik barátnőmmel bejártuk a terepet, pont mint tavaly. De 100 x-ta megérte! :D Mint mindig, most a hasamnak kellett engedelmeskedjek, és 2 órás boklászás közben már tele volt a tank odalent! :P S hogy a karioa is kárbamenjen, föl mentünk twisterezni, hogy ledolgozzuk az a sok sütit. Még a magyar faktos tanárom is kifakadt az óriási gubancok közepedte! xD Nagyon muris volt! És hogy agyba se maradjunk le, beálltunk honfoglalózni, majd sakkozni is! Egyszóval meg mozgattunk magunkat, elmében és testben is! :-) Utána pedig újból elkezdtünk enni! xP A vége felé megnéztük az Anna Karerinát és Good Bye! Mentünk is haza a jó télies időbe! -.-' Nah igen, egyedül az idő volt az, ami nem szórakoztatott.


Elvileg most úgy áll fenn a felállás, hogy hétvégen jön Stella hozzám. Időközben az is kiderült, hogy nem csak, hanem a nővérem és a sógorom is jön! O.o Nah hoppá!! Nem gond, ura vagyok az helyzetnek! >.< Nem tudom már hanyadjára hozom föl a programunkat, de ha nem baj, most nem ismétlem meg. ;) Jah, és tudom nem témába illő, de beszélegetek egy csomó koreaival Fb-n, hála Cassienek, aki feltárta előttem ezt az ismerkedési tudományt! ^^ És akár hiszitek, akár nem, még Seungri kishúgával is chatelek, Lanával! *-* Olyan kis aranyos, így chaten keresztül, hogy nem tudom, tényleg van e hasonlóság a bátyja között! xD Csak viccelek! Mindenesetre, jó új, teljesen más emberekkel megismerkedni. Egyikükkel már Line is beszélgetek! S meglepően jó az angol tudásuk! :) Még mi magyarokhoz is tudnak valamit kötni. Az első világháborút! -.-' Mindegy... Ri, ez most neked küldöm! És majd egyeztetjük mikor megyek hozzád is, oké? ;)

theme ©