Lotte Első szerelem vs V.I ••×
2013. 04. 18.

Seungri elfoglalt élete a szórakoztató iparban bőven annyit jelentett, hogy nincs lehetősége randizni, mint ahogy az a hétköznapi embereknél szokás. Olyan gondolatokkal volt tele a feje, mint ‘Pokolian elfoglalt vagyok, ahhoz, hogy valaha is legyen időm foglalkozni a barátnőmmel?’ Még ha ő találkozott is nőkkel, akik rajonganak érte, úgy gondolta ‘Írjak neki?’ ‘Lehet, hogy előszőr én kell beszéljek vele?’, de a múltban még soha nem jutott el erre a pontra.

Nem szeretek szakítani.

Megnyugvást szolgált nekünk, hogy Seungri is volt már kínos helyzetben szerelem téren, amit egy elátkozott emlékként őriz, amikor előszőr szerelmes volt. A lány egy model diáklány volt, aki Seungrit egy Gwangju rendezvényén ismert meg, mikor ő a táncos csapat részeként szerepelt az első epizódban.

Akkor láttam meg őt (a lányt) miközben táncoltam, és egyenesen szembeállt velem.

Ő is olyan volt mint bármelyik lány akik elhaladtak mellettem az élő show alatt, miután a barátaival nézték a filmet. Seungri úgy érezte, hogy elsőre benyomást tett rá a lány. Lehet a végzet akarta; hogy később a barátja megközelítse Seungrit, kérlelve hogy készítsenek egy közös képet. Seungri nem hitte, hogy ez a puszta véletlen műve.

Neked is szerepelned kéne a fotón.

Szóval pontosan így történt meg az első, ártatlan fiatal szerelem közöttük. Seungri és az ő "aranyos és ártatlan" első barátnője, elkezdtek titokban randizgatni.

Még akkoriban, titokban randizgatunk. Mivel a táncos csapatunk nagyon népszerűek voltak a Gwangju-n, emlékszel? (Nevet)

A fiatal szerelmi kapcsolatuk 3 évvel később is zajlott. A 'Szeretlek' jelzőt inkább más kifejező szavakra cserélték, mint 'Hozd ki magadból a legjobbat'.

“’Ma is a legjobbat fogom kihozni magamból. Holnap újra beszélünk.’ Élveztük elmondani egymás egyéni álmait.

És az efajta támogatás és lelkizés később is folytatódott náluk, mikor Seungri végül is debütált a Big Bang-ben miközben a lány bejutott az egyetemre és reménykedett, hogy tanárnő lehet majd belőle. Együtt hatalmas léptekkel kerültek közelebb az álmaikhoz, de lassan mindketten elsodroltak egymástól.

Jól tudtam ‘Ő az én barátnőm volt, és tudom, hogy mindig mellettem lesz.’ De egy nap elmentem a barátnőm kedvenc helyére és sokkot kapva eszméltem egy szót:Oppa♥ ezt volt a falra írva. Körbe kérdeztem mindenkit, és kiderült, hogy ezt ő írta föl, hogy társat keressen 3-ad éves egyetemi srácok között.

Vége volt annak a napnak. De nem tudta utálni ezért őt Seungri.

Kellett neki valaki, akire támaszkodhatott, de elhagyott ezen a helyen, ahol nem tudtam látni többé. Amikor találkozottunk, nem volt semmi, amit tehetünk volna ez ellen. Azt akarom, hogy minden legyen újból normális a mai napig is. Nem akarom ezt a nehéz szerelmet .... "

Ő elfogadta és megértette az okát és változást a szívében. Szóval úgy tűnt, Seungri számára az első szerelem izgalmas volt, és 3 év után véget is ért.
Original article + translated by sjay.x@bigbangvip.net
Magyar fordítás: Lotte ©

theme ©