Lotte { I'm still alive }
2013. 04. 02.

Boldog húsvéti ünnepeket, így utólag is! ^•^ Ma érkeztem egy beszámolóval, és Seung-chan napló bejegyzésével! (Omo!!) Viszont holnap már suli...-.-' Ennél nincs jobb hangulat romboló! :@

2013.03.30-31. Ohh My God! Nagyon jó napot töltöttem el Stelluval! ;) Csak irigykedj Ri...! >:) Szóval...a nagy beérkezte után, jött a hagyományos ölelésbe borulás mintha egy évtizede nem láttuk volna egymást! Úgy terveztem, hogy azon a napon egy nem szokványos Bigbang napot tartok. Ami tömören magyar feliratos videókat takart...s lám, mégsem az lett! O.o Volt pár vidi természtesen, de ha emlékezetem nem csalt, akkor még Activitiztünk is a BB tagokat imitálva. Ugyanis őket kellett kitalálni! xD Gd-t egyből kizártuk a játékból, mivel a tumblr alkalmazás segítségével döntöttük el, ki legyen az akit ki kell találni. De GD-nek mindig bekellett foglalni az első helyet, így egy idő után kivettük, majd a játék vége felé visszavettük. :P És ez így ment a hajnali órákba is belecsúszva!! Awesome! Még a kreatív BB játék előtt lenyomtunk, egy iconkon kersőst is! Zseniális alkalmazás! Ha valaki rendelkezik androiddal vagy Iphonnal, az töltse le "IconPopQuiz" néven! Grantáltan felcsigázza az érdeklődést, lényeg hogy kitaláld hogy az icon, milyen hírességet, Tv filmet vagy kitalált karaktert szimbolizál! ^^


Hogy mégse csapjam össze trehányul a végét, elárulom, hogy nagyon sokáig folyt a csicsergés az ágyban. Egészen hajnali 5:30-ig!! @.@ Bizony! A téma, amin folytonosan tudtunk beszélni, az egyrészt a Bigbang és a osztályunk volt! Meg a híres nevezetes emlékek felelevenítése, amiket átéltünk! :) Aztán valamivel később, spontán modón kitaláltam egy másik játékot! A játék lényege az volt, hogy egymásnak hülyébbnél-hülyébb fejeket vágva kibirjuk nevetés nélkül. S aki először kitört, az vesztett! xD Hát mit mondjak, ez vitte a pálmát rendesen! Nah meg azok a frappáns kijelentések:
"Hogy van medve angolul?" - kérdeztem az icon kereső játék közepén.
"BRUMMM!" - barátnőm spotán kijelentése, ami röhögő görcsbe fajult.
Szóval ezektől a kijelentéssektől eldobtam az agyam! xDD Valljuk be, akármilyen szomorú is neked SR ;P, egy élménnyel-teli napom volt! Jól érzetem magam, és ezt ő is vallja a bejegyezésében a blogján! ^^ Köszönöm szépen! És legközelebb én megyek. ;)


S mint igértem, itt egy valós beszámoló a mi kis RI-nktől! :) A találkát meg ígérem bepótuljuk... ^^
130331 Seung-chan Naplója - Cím: Felfedező út To-sannal
Ma, jöttem szurkolni a Bigbang nevében D-LITE-nak a Japán Solo koncertjén! Igazából, Japánban az emberek nagyon élénken megfigyelik a cseresznye virágzást és azokon a helyeken ilyenkor a barátok, a családtagok és a szerelmesek is sétálnak.

Valójában a tervem az volt, hogy ma besurranok D-lite koncertjére és meglepem őt. Még azt is mondtam: "Kérem tartsuk titokban" minden menedzser elől.

De egy nappal a koncert előtt, a szobámban tartózkodtam és néztem a tv-t mivel tavasszal a virágzás beköveztével nem bírom a pollent. S hirtelen az éréztem, nagyon megéheztem és kértem sirlion-t a szobaszervíztől.

Finom volt!

Aztán miután megettem, úgy gondoltam nem hagyom bent az üres tányérokat mert egy idő után nagyon büdös lesz. Ezért kinyítottam az ajtót és a padlón kivűlre helyeztem a tányérokat, mikor váratlanul:

"Seungri?"
"D.. D-lite-san??"
"Err...mit keresel itt Japánban?"
"El jöttem hogy megnézzem a holnapi koncerteted!"
"Ah..tényleg? Okés, akkor pihenj tovább és holnap találkozunk a koncerten!"

Ő pont a mellettem lévő szobában tartózkodott...Mégis hogy történthetett ez?! És mi van ezzel a rossz időzítéssel?! Továbbá, még azt is elmondtam neki...hogy elmegyek a koncertjére holnap! Keményen dolgoztam, hogy ne mondjam el senkinek ezt a titkot, és tessék, végül én voltam az aki kikotyogta! Milyen ostoba vagyok...

Azt akartam, hogy elmegyek és alaposan meglepem, bár...Mindegy, To-san koncerje igazán félelmetes volt! Annyira meglepődtem!

Amikor őt néztem a közönség helyet, láttám rajta hogy nagyon boldog! Volt egy csomó Japán Cover dal, de dalokat ő énekelte el, mintha az ővé volna, olyan érzéssel. Ahogy az várható volt, To-san tényleg jól néz ki, és nagyon klassz mikor énekel. Sokat tanultam tőle.

Sikerült megmutatnia a sok évnyi munkájának eredményét, hogy keményen dolgozott az albumán, hogy egyedül megcsinálta már egy fél évvel ezelőtt. Lenyűgöző! Te vagy a király! Csak csinálja tovább egyedül a Budokant. Ez egy dolog a sok közül, amit azt hiszem nem birnék megcsinálni egymagam...To-san, köszönöm a kemény munkát! A meglepetés terv nem sikerült, de a zene is nagy sikert aratott!

Sok sikeret a turné során ezúton is! ^o^

translated by: @0401rurutic
Magyar fordítás: lottikaxD saját!
A bejegyzés során, nem töltött föl képet.

theme ©