Lotte Δ Let me be your lover
2013. 04. 04.

A francba is!! - Eljutottam arra szintre, mikor kertelve-kelletlenül is ki kell mondanom, szeretem Seungrit! - Lehet, most a szívébe tiporok pár hobortos fangirlnek, de mégmielőtt félreértené a figyelő közönség, elárulom, én nem úgy szeretem mint pasit, hanem mint barátott. Vagyis feltételes módban csak tudnám, mivel még nem is találkoztunk személyesen akármilyen szomorú is a tény! Azért a szívem nem hasad szét érte! Mégis valahol olyan érzésem támadt, hogy talán ő az egyik kiegészitő, aki hiányozhat az életemből...

Talán ez csak egy magam-fajta tini ábránd vagy mi, sokak szemében, de ha lehet, őszintén kimondom, én olyan beállítottságú egyén vagyok, aki elsőre nem úgy gondolt a férfiakra mint ideális, vonzó partner hanem pont ellenkezőleg. Egy feltétel nélküli igaz barátra! Sok tapasztalat árán, azt is tudom, hogy már pedig fiú-lány barátság nincs! S ez a elejétől a végéig szín igaz!! Viszont, ennek dacára, az igen hosszútávú érzéseim úgy kötnek továbbra is a férfiakhoz mint haver elsősorban. Persze nem kell azt hinni, hogy ez valami jóindulatú elme zavar. Cálfolja, hogy nekem is volt barátom, ha úgy tetszik pasim, akár milyen meglepő is! Nem vagyok különb mint a többi nő, ebben a tekintetben. Csaképp, idővel rájöttem a nagy 'ROMANC"-t elkerülve, hogy a férfiakban több értéket találok meg, mint a barátnőimben. Holott minden szellemi és testi adottságunk eltér, mégis én úgy ítélem meg a férfiak normális részét, hogy sokkal őszintébb, megértőbb és figyelmesebb mint a barátnők. Emellett, nincs meg bennük az az irigy és önző hozzáállás, mely csak a nőkben bujik meg, egymásik nő iránt. Hogy még jobban kifejtsem, egy fiú barát ezerszer jobb barátnak mint egy régen ismert LB. És ezt válltig állítom, amíg csak élek! A másik végletet elkerülve, továbbra is lehet nőkkel barátkozni, és nyugodtan állíthatom, hiszem hogy vannak kivételek! Szóval nem tagadom meg a normális felállást, hogy a barátság két nő között legyen igazán soros. Megesik, hogy ebben én is tévedek. S tényleg van örök barátság lányok között is! Csak sajnos, ezt jómagam még nem tapasztalta...de a remény továbbra is él!

S most jönne a csavar a történetben. Mert jogosan megkérdezhetnék, miért pont Seungri? Hát akkor válaszolok a kérdésre...Ugyanis ez a Lee Seung Hyun néven adaptált felnőtt férfi kételyeket állít föl bennem. Habár jobbban képzelem el magam a legjobb barátjaként, csakhogy magamat ismerve jól tudom, hogy ez a srác a vonzalmi szálaimat is megmozdítaná ha akarná! És ott a hangsúly, HA AKARNÁ! Nem tudom, hány ember gondolja ugyanazt amit én, de ha már felletté unalmas számodra, akkor légyszíves ne olvasd tovább, mert felesleges szónak számodra nem lesz értelme!! Mert én szeretnék ezzel a bejegyzéssel üzenni valamit, hogy akármilyen nagy is a kísértés, lehet szó igaz barátságról! Mindez, csak azon múlik te hogy cselekszel. Természtesen az is fontos szerepet játszik, hogy a partnered hogy áll hozzá ehhez! Én véleményem szerint, nem hiszem, hogy Seungri lenne olyan konok, hogy kockáztatva a hírnevét és a barátságát képes fölválalni a pasi szerepet. Dusztom sincs, kinek milyen gondolatai származnak erről a 23 éves srácról, de én úgy jellemezném a millió videó-sorozatokból leszűrve, hogy igen öszettet személyiség! Gondolok itt arra, hogy nagyon jó humorral rendelkezik. Olyan fajta humorral, ami másodjára sem untatja az embert. Másrészről azt hiszem, nagyon figyelmes. Figyel a részletekre, és tudja mi illik oda az adott helyzetben. A lányokhoz való viszonya...hát arról nem sokat tudok, mert a Japán műsorok eleve megrendezett jeleneteiben csak egy szerepet játszik, nem adja önmagát. A fancammokkal már úgy ahogy eltudtam helyezni, a bizonytalan kategóriában. Azaz, számára a tartos kapcsolat kialakítása ingatag lábakon áll. Nem bízik az emberekben, és a helyében én is pontosan így cselekednék. Hiszen hol olyan naiv az ember, főleg egy híresség képében, hogy elhiggye, a lányok közeledése csakis őszinte szerelemből fakad?! Seungri pedig annyira már nem kisfiú, hogy engedjen a csábításnak. Én valahogy szegényesen így jellemezném őt, aztán kitudja, lehet több rossz tulajdonsággal rendelkezik mint hiszem. Ki tudja? Hiszen nem ismerlek Seungri! Csak azért ilyen a heves a barátkozási ingerem, mert külsőleg szimpatikusnak találom, a magamódján. Belsőleg már necces, hogy ha olyan férfi ismerek meg a személyében, akit én nem vagyok képes megtűrni, akkor...hamar vége is lesz az erős rokonszenvemnek.

A nagy találkozást se úgy képzeltem el, hogy víííí...a nyakába pattanok! -.-' Dehogy is! Az egy maga fajta ribanc gesztus, és inkább meghagyom nekik ezt az élvezetet!! Én közelébe se vagyok annak, hogy majd a koncert után a Backstage-ben, vagy híres műsor figyelő közönségében történik meg az első szemkontaktus, társalgás. Nem! Hogy úgy írjam, én elég szerényen és átlagos nézetből közelítem meg a dolgot. S mint az számomra lejött, hogy bizony őt se ismerik mindenhol, így minden bizonnyal egy hétköznapi szituációban is megtörténthet vele a lehetetlen! Vegyünk egy alig lakta kis várost. Az általánostól eltérően nem Koreában, de nem is Japánban. Mit tudjam én? Valahol Indonéziában, vagy Malajziában egy kiruccanás céljából. A kívánt hatást megadva, inkább részletesen történetbe foglalom, hogy sokkal élvezhetőbb legyen:

______________________________________________________*___________________________________


De azt már csak egy másik posztba fogom majd közzétenni! ;) Valóságos borzalom, ahogy így abba-hagytam! Tudom :( Legyetek türelmesek mert hamarosan jövök majd vele! ^^

theme ©