Lotte ¿ Many things ?
2013. 04. 22.

Újra itt, everyone! ヾ(*´∀*)

2013.04.21. (⌒∩⌒) People! Végre megjött a várva várt Tavasz!!(´;ω;`) Ami nálam annyit jelent, elő a csini felsőkkel, cipőkkel, és minden egyébbel ami hivagató szemnek, és életörömnek! :) Most már nem kell vastag ruhaneműkben takargatnunk magunkat! Ideje megmutatnunk amink van! Hiszen csak egyszer fiatal az ember!! Ezen most nem azt értem, hogy: "Rakd ki a cicit meg a nunit!" xD Nem kell ribancosan felfogni a témát! Csak szolídan. Elvégre a férfiak kíváncsiságát ezt jobban izgatja! (^o^) Hamár ennyire felbuzdúltunk, ezen hétvégén én már elő is vettem a tavaszi ruha felhozatalt a börőndök mélyen. Végre, nem fogok most már jégcsappá fagyni! Max májusi időjárásban ropogósra sülni! xp De segáz! Mindenesetre, majd kiugrok a bőrömből!!! ^^ Indulhat a kellemesen meleg és az intenzív szerelemi érzések évszaka!


(///▽///) Eközben máshol, pontosabban Seungrinál már javában zajlik a kandúr nász hajlam! Ami annyit tesz, szerelemre éhes a drága! ;) Amiben én is segétkezni fogok, barátnő keresés téren! ( ^ ^ )/■ Ráadásul hamarosan itt van a névnapja! O.o És én még mindig nem tudom, mivel halmozzam el, amit még nem lőttem volna el a tarsolyomból!! Azt tervezem, hogy készítek neki egy óriás muffint, a tetejére pedig "belegravirozom" tejszínhabbal a nevét! :D Remélem tetszeni fog neki. Seungri, ha nem lenne nekem, már régen a végtelen űrben lebegnék! :) Olyan nekem, mint a legkedvesebb nagybátyám, aki félvet őriz minden fenyegető gondtól. Egyszerűen unalmas lenne nélküle az életem. ( *-* )


(* -_)oO○ Úgy nézki a stájsz, hogy jövő héten csütörtökön elmegyek a Boch-ba! Nah nem közmunkásnak beiratkozni, ha nem pusztán turista modón átszemlélni, a jövőbeli munkahelyem? Senki se tudhatja biztosra! Én legalább felkészülök! :S Aztán ott van a Friday, amikor teljes személyem Egerbe utazik, egy rajz-pályázat erejéig!σ(oдolll) Ott helyben megy majd a munka....szval Szurkoljatok nekem!(-_^) S bármilyen meglepő, mindjárt itt a május, azon belül is az én három-napos kirándulásom, Székesfehérváron! ^^ Már alig várom! Dehogy a közösség miatt!!! >.< :@ Azokat nem illetném szép szavakkal! ^^ Ugroljunk....! Végül az utolsó programom május 11.-re szól, ugyanis akkor megyünk operába! *-* Ez első ilyen programom, szval lesz majd mit mesélnem neked RI, meg persze neketek is! ;)
útóirat: xoxo! Happy spring! ^^ Meeting, Stella, Dae and Seungri! :$

theme ©