Lotte ~ Need Korean guy? ±
2013. 04. 20.

Avagy 5 fő ok, amiért ne legyen ázsia fiúd: (részletes bevezetés az ázsia férfiak életmódjába!)

Frist: Szélsőséges elvárások!
Tömören ez annyit jelent, hogy ázsiai fiúk körében, a család a mérvadó. Vagyis a kiszemelt nőtől elvárják, hogy eltartsák a hitves családot (férfi családját), mindezek felett még gyereket is neveljenek. A házasság se érzelmi szálon köthető többnyire Ázsiában, hanem inkább érdek házaságból. A szakitásnak pedig egyszerűen nincs helye a házasságban! Természetesen alapvető, hogy tartson rendet a lakásba és főzési tudománya se legyen gyér. Valamint, el kell viselnie, hogy 24 órából akár egy órát láthatja az urát, akkor is már az ágyba bedőlve a késő este munka miatt. Egyszóval semmi segítsége nem lesz a nőnek, mégis neki kell mindent megcsinálja, ami a háztartással kapcsolatos.
Dos: A karrier az első!
Ez az egyik alapvető tulajdonság az ázsiaiknál, de főként a férfiaknál. A nőnek meg kell tanulnia, ha egy keleti származású a férje, akkor gyakorlatilag csak este befutva látja egy nap. Igaz, a megszabott munka időbeosztás reggeltől késő estig, kb 20.00 tart. Csakhogy a munkahelyen jobb szeretnek kártyázgatni a férfiak szabadidejükben, mint otthon végezni a teendőket. Náluk mindig is a fő cél, a pénz keresés. Ameddig a nő és a gyerekek szegényesen láthatják a családfőt.
Három: Minden a külsőség!
Ez bőven annyit tesz, hogy a férfiak 80%-a inkább a testi adottságokra hajt, mind anyagilag, mind családi okoból (elfogadó legyen a család velük szemben). A tökéletes bőr és testalkat előírt szabály a sikeres férfiaknál, ahol a család dönt méltó e a lány a fiúk feleségének. Nehéz így helytállóan családot alapítani és férjet találni, ez egyszer biztos. De van kivétel, ami igen kevés létszámú.
네: Gyakori szexhajlam!
Köztudott, hogy az ázsiai férfiak körében, az erotika és a szexualitás nem evidens a való életben. Szóval tiltják, az utcán kivágott női felsőket, és minden olyat amit nyugaton olyan nyilvánvalóan mutogatunk. Persze, vannak különböző erre a célra kihelyezett szórakozóhelyek, az ipart ezzel felendítve. De a magánéletben sokkal többről van itt szó. Ha tetszik, ha nem, akkor is muszáj aktusba részt vennük, hamár minden porcikánk csődött mondott a sok házimunka miatt. A férfi pedig elvárja az efajta kényesztetést, ha már "kidolgozza a belét" a munkában. Ha valaki olyan természetű, hogy nem igen foglalkoztatja a férje rendszertelen szexuális ciklusa, akkor számára nem lehet gond az ottani élet.
5: Kicsi "szerszám"!
Még a nyugaton a négerek méreteiről íteljük a legnagyobbat, addig keleten szidjuk a másik oldalt. S ez nem pletyka! Ugyanis, valóban kimutatható, hogy az ázsia férfiak méretei sokkal kisebbek mint az átlagos. Állítások szerint azért, mert ez a bohém életforma tíltott a kontinensen, ennek okából pedig nincs szükség nagyob méretekre, ha egyszer nem használja az ember olyan gyakran. Ennek ellentmondása, hogy az ázsiak még mindig perverzebbek mint a megszokott. Lehet a kiélési vágy ennek az oka! Mindenesetre, amin lehet, azonnal felélénkül a "kis barátjuk". De a teljes kielégítésben viszont nem remekelnek olyan nagyon. Sőt, többen panaszkodnak inkább a nemi-életük bolodogtalanságukra, mint jó szexuális kapcsolatra.

Vélemény:
Én személy szerint nem tartózkodom az ázsiai férfiaktól. Nem vetném meg őket, pusztán azért mert mások. Hogy meddig bírnám, az már kérdéses, de nem lennék hűtlen. Nyugodtan ajánlom azoknak, akik nagyobb térszükségtelre vágynak a párjuktól, mert ez az életforma pont ideális. Főleg, hogy kisebb az esélye a szakításnak! ;) De a szerelem csodákra képes, szóval lehetséges, hogy minden úgy fog alakulni ahogy te akarod! ^^ Lényeg, hogy meg legyen a közöshang köztetek.

Címkék: ,

theme ©