Lotte Δ What do YOU do?
2013. 06. 23.

Gyors-talpaló a kezdő vadóc lányoknak, akik kétségbeesetten keresik a hibát önmagukban pasi keresés téren. Több érvel is szolgálhatok, ami nem arra mutat hogy veled van a gond! Hogy miért ez hirtelen ajánlkozó tanácsadás? Mert egyre gyakrabban és gyakrabban kapok visszajelzést barátnőimtől, ami pusztán a testi jelek félrértelmezéséből fakad. Hát, persze hogy nem a külsőddel és a beszéddel van a baj!! Nyílvánvaló, hiszen a partnered nem csak erre figyel. Öntudatlanul is érzékeli, ha a jelenlétében feszengsz, izgulsz vagy örülsz. Szinte mindent megtud, egy ideges kéz-tördeléstől, egészen a lesütött szempillákig. Csak tudni kell, alkalomhoz illően bevetni!! Ez a lényeges tudomány sokakban megveszni látszik, mivel tapasztalat nélkül, de még tanácsot kérve sem, mennek bele. Íme egy ok amiért a találkáknak rossz lesz a végkimenetele. Szolgáljon bíztató tanácsként ez a hozzászolásomhoz, mindazokhoz akik még nem jöttek rá, micsoda értékek lapulnak meg bennük!

Ahogyan bárki más is, még én is elvárom hogy mindenki önmagát adja. Ez a kiszemelt pasinknál is nagyon fontos. Persze, nem mondom, hogy ők lényegtelenül átsiklanak a küllemmen. Nem. Ez persze nem jelenti azt sem, hogy egy frissen nyomtatott címplapból kell kimásznia a hölgynek! Dehogy is! A kellő elegancia és kifinomultság - mind az öltözékben, mind a sminkben - bőven elég, hogy lehengereljük jövendőbelinket külsőnkkel. De! A belső tulajdonságokkal csínnyán! Nem úgy értem, hogy nem szabad megmutatni. Mindössze kölcsönös bizalmat kell elvárni. De ahogy említettem is...a testi jeleinkkel is nagyban befolyásolhatjuk az érzéseket. Gondolok itt egy adott szituációra, amikor kettesben vagy egy igen jóképű sráccal. Elsőre, azt hinnétek, megdorgálnám azt a fajta viselkedést, amikor feszengve és félve összeszorítjuk a combunkat, vagy idegesen pödörni kezdjük a hajunkat. Nem! Úgy vélem, tapasztalataimból kiindulva, az erősebbik nemben tett-vágyat kelt, ha egy ilyen törkény magatartással tudtára adod, hogy egy erős férfira van szükséged. Sőt...nagyobb elszántságot is tükröz számára, hogy ez a személy ő maga legyen. Persze nem kell huzamosabb ideig eljátszani a mimóza virág-szálat, mert bizonyos, hogy egy idő után bele is un. Sajna, ez van. Ha némi érdeklődést szeretnél kiváltani, hőn áhitott hercegedből, ideje lesz bedobnod a női adottságaidat. Nah, itt nem a mellekre, és más egyébbre gondolok!! Mert akár hiszed akár nem, anélkül is az ujjad köré csavarhatod a fejét, megerőltetés nélkül. Ugyanis, mi nők rendelkezünk annyi szexuális kisugárzással, hogy egy előre megfontolt terv nélkül is vágyat keltsünk a férfiakban. Gondolok itt egy olyan jelenetre, ahol ismét csak főszerepet kap; te és a kiszemelted. Teszem fel, ha megközelíted, annyira amennyire az intimszféraja engedi, s egy apró, jellemtelen ujj-mutogatással a mellkasához érsz, már minden porcikáját arra ingerli, hogy valami mohó cselekvést elkövessen el ellened. De ez még semmi ahhoz képest, amit ez a 21. század kitalál magának. Szóval nem kell félteni itt senkit...csak legyen bátorságod alkalmazni.

Egy apró vallomás: Hidd el, én se korán kezdtem...idő-igényes amíg megtanulja az ember a másik érdeklődését felkelteni. Valamint, én sem a földön-túli szépségemmel, de még nem is a filozófikus beszédemmel nyügzöm le a férfiakat. Csak a testi "morzékat" (jeleket) alkalmazom...ami több eséllyel hoz sikert, mint értelmetlenül és félpucéran odavetnem magam az első jött-ment pasinak! Mindenesetre...előre is, sok sikert kívánok! ;)

theme ©