Lotte Come Back RI {succes}
2013. 08. 19.

Lee Seung Hyun (művész nevén: Seungri) a határokat tépő szexualítással, egyben bámulatos zenei ízléssel ismét nagyot alkotott. A nagy Come Back a Let's Talk About Love című albumában fog igazán érezheteően ütni. A gondos, és szolid csomagolást felváltotta a durva, szexi küllem. Ahogy a hangzás is erotikusabb és mélyebb ütemben mozog. Ám, a kapcsolat nélküli újítás is nagyszerű imidzset és meglepetést okozott a rajongói számára. De még mielőtt belevetnék magunkat a kritikus megjegyzésekbe, illik tudni, miért és hogy született ez a meglepő album. Mint minden adott alkotásnak, ennek is megvolt a megtervezett célja, hogy beropja magát a szórakoztató iparba. És nem is olyan egyszínű az oka, mint az elsőre hisszük a felvirágzást indító pénzösszegen kivűl. Íme egy album forrás elemzés, maga a BigBang maknea-tól:
Bemutatom nektek az első dalt, a 2. kislemezemről, a ‘LET’S TALK ABOUT LOVE’-ot. Nem volt túl nehéz számomra ennek a témának a kidolgozása. Az témája az lett, amit a rajongók és a közönség a legkönnyebben megközelíthetőnek talál, a szerelem. Szóval megakartam tölteni a lemezt szerelemről szóló dalokkal.

24 éves vagyok. Ez a tökéletes idő arra, hogy néhány jó beszélgetést folytassak aszerelemről. Igen, szerelem. Nem tudom, hogy szerelem volt-e, de boldog voltam és fájt is. Talán szerelem volt.
Egy szerelmes dal, amit három jóképű srác énekel. SEUNGRI, G-DRAGON és TAEYANG. A három név együtt egy kicsit kényelmetlennek hangozhat, de nem teljesen ismeretlen. Mind ahárman egyszerre dolgozunk a saját szóló albumainkon, szóval természetes, hogy összefutottunk egymással a stúdióban.
Mindig is acsapattársaimmal akartam dolgozni. Könnyű elképzelni, hogy ez boldoggá tett. Klasz ütem és egyszerű zenei aláfestés; ezek voltak, amire szükségünk volt. Elkezdtem a részemet, majd ők is az övékét. Ji-young készített egy elképesztő rap részt, míg TAEYANG csinálta az átkötést és egy remek dallamot.

Nagyon élveztem ezt a munkát. Annak ellenére, hogy a csapatunk tagjai, olyan volt mintha más művészekkel dolgoztam volna. olyan volt, mintha rajzoltam volna egy képet, ők ketten pedig kiszínezték volna. Mivel ez akét remek előadó segített nekem, sokkal több bizalmam van ebben az albumban. Remélhetőleg ez csak fokozza a rajongók érdeklődését az új album iránt.

forrás: BigBang Hungary Vips


Nos, már tudjuk az album tartalmának üzenetét. Már csak a saját hallásunkra való hagyatkozásunkat ne hanyagoljuk. Több, kivételesen jó minőségű szám ékesedik az albumán, amit kár lenne kihagyni! Tökéletes visszatérés, a lehető legkomótosabban amit elvárhatunk Seungritól. A jövőben is ilyen sikereket kíván, egy fan messze a hazádtól! ;)

Az album online letölthető: itt

És a várt promóciós videó:

theme ©