Lotte BTS 10. Favorites ⁂
2014. 08. 26.


A BTS - vagyis Back to School rövidítést hamar meg kell hogy szoknunk. Hiszen tényleg már csak egy lábbal lógunk vissza az Augusztusba! Úgyhogy ideje összeszedegetni, mik létfontosságúak egy iskolai napban és természetesen első sorban számunkra. :)

Következzenek akkor, sulis kedvenceink:1. Könnyen adagolható, elférő Janás italunk, ami a szokványos ásványvízhez képest változatos ízekkel halmoz el minket az unalmas iskolai napokban. Egyedi ízlésünket kielégíti és még az ára is kecsegtető számunkra. Ne feledjétek, a víz elengedhetetlen minden iskola napra, főleg hamár nem jut elég oxigénhez az agyunk. ;)

2. Eos szájbalzsam! *-* Végre hozzánk is eljutott, igaz csak onilne rendelhető oldalakra. :/ A sikert azonban a külföldi országok Celebjei hozták meg ennek a terméknek, és valóban olyan jó mint az értékelések mutatják. Igazán tartós, és ízekben különböző variációi léteznek. Praktikus kinézete pedig még inkább csábítja a női közönséget. :)
3. Stílusos, a téli évszakra felkészülve headsetünket se felejtsük otthon. Az érték skála 2000 ft-től - 25.000 ft-ig terjed. Érdemes nem a legalacsonyabb árnál megállni, mert az kevesebb szavatossági idő hordoz magával. A bélelt, színes formák dominálnak most az évszakhoz. Nem különösebb okokból, még melegíti és a fület. :P
4. Az óra alatt, vagy közötti nassolni-való hiánya szinte elvonási tüneteket okozhat! Ezért jobb minél előbb beszerezni még iskola kezdés előtt! ;) A szabályokat azonban be tartani kötelező, csak jó barátnak adj! Ha ez még sem teljesülne, akkor csak azon kapnád majd magad, hogy idő előtt elfogyott. :D


5. Inspiráló füzet gyűjteményünk, nem csak egyedi de még a közérzetet is javítja. Ha pénztárcád nem engedi, alkoss otthon egyedi füzetborítókat! Ehhez nem szükséges mint egy halomnyi magazin, egy ragasztó, színes csomagoló papír vagy bármi amivel eléred, hogy füzeteid saját stílusodat tükrözzék. ;) Augusztus utolsó napjaiban ez remek elfoglaltság lehet, valamint hasznos is. ^^
6. Ésszerű meggondolásból, és természetes okból nem hiányozhat a kedvelt elektronikus irományka, azaz telefonunk! A tanárnak szót fogadva lehet némán a táska aljában a tanórák alatt, de miután felütne a csengő, jó tudatni a barátokkal, hogy büfében lesz a találka! ;P Ha más nem, de szüneti játék-háborúkra is megteszi. ^^7. Parfüm!! Nem csak olyan alkalmakra használatod. Szünetekbe se rest nem megengedni a hajunkra. ;) A télhez közeledve, ajánlatos a tavaszi virág illatot lecserélni a méz és más illatos magvakra (mandula, szerencsendió). Ha reggeli készülődésed engedi, a sálad belsejére is fújhatsz, hogy tartósabb legyen a hatása. :)
8. Hamár reggeli készülődésről esett betű, minőségi alapozódat tedd egy kicsit félre, és használj helyette BB krémet mely kellemes átütés a hidratáló krém és az alapozó mellett. Télen pedig testhezálló, a gyakori fagyok és a hűvös szelek miatt. Ha most kerül beszerzésre, akkor érdemes egy színben világosabbat választani, hiszen a nyári napbarnítottság sem örök. ;)

9. Hozzánk illő tortartónk nem csak a kisugárzásunkat hangsúlyozza, hanem kellő elhivatottságunkat. A benne tartandó ceruzák és tollak száma egyenlő a végtelennel. De a színes, vicces formájú darabok se maradjanak ki a gyűjteményből. Ha adódik alkalom, hibajavító helyett szerezz be Monopolt, ami a legjobban bevésett toll-bakit is képes eltüntetni! ;)


10. Színes táskával igazi megindítani a sulit! :D Ha nincs olyan a kirakatba mely kielégíti egyedi színvilágod, ez-esetben szánj rá némi időt a saját díszítésű táskád készítésére. ;) Légy kreatív, használj fel olyan anyagokat, amiket már nem használsz vagy eldobnád. A csillogó és logó dolgok is nyugodt szívvel felkerülhetnek a táskádra. Lényeg, hogy azt mutassam ami te személyiséged. :) :)

Címkék:

theme ©