Lotte #Miteszer Off ✓
2014. 08. 24.

Gondolom páran tapasztalták már, hogy a népszerű és minőségi arctisztítók hatása nem mindig éri el azt a hatást amit a hátoldalán ígér. :( Sajnálatos egy dolog, mikor beleadunk egy néhány ezer forintot, gyakorlatilag a semmiért. Most viszont, olyan javaslattal érkeztem, ami bármilyen arctisztító mellett megállja a helyét:


Lehet Garnier vagy bármilyen márkájú formula az ilyen alkalmakra, lényeg hogy legyen egy (gyengéd!) sörtés tárgy is a kezedben! Hogy ez miért fontos? Az arctisztítók eredménytelen hatása ott kezdődik, hogy emberi "simogatással" nem lehet a legmélyebb pórusokat is kitisztítani. Ezért kell beszerezni, (vagy akár félre tenni egy köröm-kefét - vagy egy nem használt fogkefét) az ilyen alkalmakra. ;) Én mindkét fajtát kipróbáltam. Ugye a hagyományos tisztítással nem ment a dolog, aztán jött a második módszer, és skacok....hát leesett az állam! ^^ Mellék infó: természetesen, ezt se kell túlzásba vinni, azaz ha lehet csak egy két naponta alkalmazd, hogy finom bőröd ne sérüljön és ne irritálódjon! Szval, íme a betartandó sorrend:

1. Arctisztítód hátoldalán megköveteli a nedves bőrt felvitel előtt, valamelyik pedig nem. Ennek alapján kezdj mindent.
2. Vidd fel az arcodra, és mielőtt lemosnád dörzsöld be a keféddel az arcodat, lehetőleg mindenhol. A szemkörnyéke és az orr alatti bőrön óvatos mozdulatokkal, hogy idő előtt ne rácosodjon!
3. Alapos lemosással távolítsd el a szert ahogyan csak lehet.
4. Az ilyen, pattanásra hajlamos bőr is megkövetel egy kis hidratálást, persze nem annyit mint egy normál bőr! Tehát, kevés hidratálással végezd be a folyamatot, ami egyben egy réteget is képez az arcodon, hogy a tisztítás során ne kerüljön be piszok. ;) Így megakadályozva, hogy újabb mitesszerek szülessenek ^^

Bónusz tipp: (fehér fogakra vágyóknak!) :D
Ide nem kell egy horribilis árú fehérítő szer vagy fogorvos által javasolt módszer.
Ennyi kell csupán:
                                ▴ 1db citrom
                               ▴ 1db sütőpor

Nem hitegetem a célkőzöngéseket, kellett legalább egy bő hét még láthatóvá vált az eredmény! Megnyugtatásképpen leírom, ez nem veszélyezteti a fogzománcot. A citrom hatása ugye savas, de ez csak melléktermékként használatos, mivel a citromot a sütőporra kell csepegtetni. A létrejött kémia-reakcióban a savas folyadék feloldja a sütőporban található oxidokat. S ez lenne a csoda!! *-* Ha a végtermék meg van, akkor csupán csak el kell dörzsölni a fogakon, egy erre használatos fogkefével. Az íze nos, nem a legjobb, de a hatást garantált. A fehérítő hatás mint írtam, egy hét után látszik, természetesen nem fog "vakú-fénnyel" kápráztatni, de mégis bámulatos mosolyt kölcsönöz! :) Ami garantált, hogy eltűnnek azok a sárgás színek, amik az ínyhez közeli és a fog közötti részen gyűlnek össze. :) Én biztosan állíthatom, megéri, mint több ezer forintot kiadni egy fogkrémért aminek semmi haszna. :D


Ennyi lett volna mára, a beauty tipp áradatból :) Sok sikert!

Címkék:

theme ©