Lotte Autum-re fel ☁☂
2014. 09. 01.


Az ősz a kedvenc évszakom. Szeretem, amikor a levelek vörösbe és narancsba fordulnak. Gyönyörű látványt nyújtanak a holdfényben, és elképesztő változáson esnek át. A tavaszi és a nyári zöldellés csak árnyéka a fák igazi valójának, ez a buja színvilág igazi csoda, és minden áldott évben bekövetkezik, amikor az éjszakák egyre hidegebbek lesznek. Mintha ezekkel a tüzes színekkel kárpótolnák, hogy eltűnik a meleg.


Beauty Basic
- avagy a sminkek világa:

Mi is ilyenkor az ajánlott, egész napos viselet egy gyakran változó, gyakorta nedves őszi időjárásban? Ami kint szolid kisugárzásodat hordozza, iskolában pedig előnyösebb profilodat mutatja? Egyértelműen az évszakhoz változó színekhez kell párosítanod a sminkedet. Ha elénk színű (kék, zöld, esetleg a kettő határa) szemmel rendelkezel, a te esetedben még nagyobb vonzerőt kölcsönöz a halvány vörös valamint ezüst és a kék élénk színskálája szemhéj festékként. S hamár a szemet hozzuk előtérben, érdemes a szádhoz hasonló színben felkenned egy szájfényt vagy ajakbalzsamot. Fontos: egyszerre a kettőt nem ajánlatos hangsúlyozni, különben összeesik a kontraszt! Én mindenesetben ockodom a rúzstól. Csak különleges alkalmakon használom, mert hosszútávú viselete kiszárasztja a szájon elhelyezkedő kényes, finom bőrt. Ha te jelenesetben barna szempárral rendelkezel, ugyanolyan mennyiséggel rendelkezel a variációkkal mint az élénkebb szemű egyének. Az arany-t pont erre az adottságra találták ki. Ugyanakkor megengedheted a barna minden színárnyalatát, valamint a szürkét. Mindkét típus ne felejtse el a szemöldök alatti részt valamint az orr és a könnycsatorna közti résznél megengedni egy kis fehér színt. Ez a trükk a normálnál nagyobbra nyitja a szemeket. ;) Szemöldököd se maradjon ki a "rituálé"-ból. Ha világos hajjal rendelkezel, a szemöldököd egy- két fokkal legyen sötétebb. Ha azonban, sötét hajjal rendelkezel, a szemöldököd egy fokkal legyen világosabb. Minden más, manikűr, illatszer a te választásod. A hajadat azonban kellő gondoskodással ápold hajbalzsammal, halolajjal, a most még gyenge hűvös szellők elől, hogy a tél bekövetkezte ne okozzon látható károsodást! Ha még nem rendelkezel kellő instrukcióval, figyelmedbe ajánlom ezt a videó útmutatót, ami egy szokványos stílussal, az Ombré-vel ismertet meg:What you doing
- mit is lehet csinálni ilyenkor? :

Az őszi idő gyakorta arra alkalmas, hogy a még "lájtos" olvasnivalókat, tanulmányokat félretéve élvezd, ahogy a kihűlt szobádba beköltözik a kellemes átjáró meleg. S mi is lenne ilyenkor jobb alkalom, mint a szokványos üdítő italod helyett a csokisan mámoros kakaódat szürcsölöd a laptopod előtt? Ha a krém csoda számodra elérhetetlen, egy kis csokoládé enyhén felolvasztva, valamilyen szád íze szerinti mártogatóssal is megteszi. ;) És igen...azok a meleg, színes kötött pulcsik a mennybe juttatják a viselőjét. :D Akár kreatív ötleteléssel is feldobhatod az uncsi estét, ha mondjuk egy praktikus illatosított (füstölőt) égetsz el a közeledben. Ki ne felejtsd a meleg teákat a napjaidból. :)
A ruha ötleteket most videóval párosítom. Ideális viseletek, amik a pénztárcákat sem szűkítik meg. :) :

Jó bekapcsolódást a suli időbe & good luck!

Címkék: , , ,

theme ©