Lotte ❝Pöppenet❞ ❖
2014. 09. 29.

Egy díjjal és egy kihívással kerültem most elébetek! Köszönöm a kihívás adóinak, Noraminak és ninaa-nák és persze a csodálatos díjat egy másik Ninának ;) Kettőjük kérdésére választ-adok most. És tovább küldöm kérdéseimet Bekkának-nak és Candice-nek! Aztán jöhetnek, a 11 random válaszok szerény személyemről.

 Norami kérdései:

1) Mit szoktál csinálni ősszel vagy télen, amikor a kutyát is kár kizavarni, olyan idő van?
Többnyire leülök a kis tabletem elé, és egy úgynevezett közösségi forúmon írok történeket, kitalált cselekményeket vagy alkotok meg egy általam kreált karaktert. ;)
2) Mit teszel, ha szomorú vagy?
Általában ritkán adatik meg hogy szomorkodjak, mivel tudom nem éri meg sajnáltatni magam, mert azzal a probléma még mindig nincs megoldva. De ha netán megesik, előveszem a kedvenc sorim első évadát, előtte persze felélesztem az szobámat mindenféle nyalánksággal, és addig nézem még ki nem jön a szememből a savanyúság. :)
3) Szoktál reggelente kávét inni?
CERTAINLY! Naná, hogy igen, más különben két előadás között jó nagy szunya szünet lenne. :P De az én kávém, lightosabb kiszerelésben készül. Vaníliás tejjel, vagy kakaóval keverem, mert hírhedt édes szájú volnék. ^^
4) Mindenkinek vannak a környezetében idegesítő, kétszínű emberek. De van egy olyan ember, akivel bármikor megoszthatod a gondolataidat? :) (Pl. egy jó barát.)
Nos, ha számon kéne tartanom egyszem kezemen, akkor akad belőle 3 is. De a legtöbbjük hímnemű. :$
5) Milyen filmet láttál utoljára? Tetszett vagy nem?
Milyen filmet? Húh, most nehéz vissza keresni mert azóta még sokat néztem. xD Talán Egy különc srác feljegyzései volt, ami szívemnek a legkedvesebb filmjévé vált. Nem csak jó, hanem rendkívül tanulságos is. :D Ajánlom minden tinédzser korosztályú, de még a felnőtt emberkének is. ^^
6) Mit gondolsz a hétfőről?
Hogy miért létezik egyáltalán? Lehetne olyan dimenzióban élni, mint ahogy Garfield is megfogalmazta, két keddel?? o.O
7) Van olyan dal, amit bármikor szívesen meghallgatsz és nem tudod megunni? Ha igen, melyik az a dal?
Nahát, ilyen zene sok akad. Ha azonban legkedveltebb számot kéne választanom, az természetesen Michael Jacksontól a Beat it!! *-* Örök kedvenc ami legendás POP királyunktól. :) Isten nyugosztalja!
8) Mi a kedvenc állatod?
A ló és a macska. A macska önmagamra emlékeztet, a függetlenségével és a maga idegestőségével. ;) A ló pedig szerintem a legértelmesebb, empatikusabb lény az egész földön, és nem utolsó sorban gyönyörű állat! ^^
9) Melyik országban laknál szívesen és miért? Indokold! ^^
Melyik országban? Az nagy valószínűséggel nem ország lenne, hanem egy lakatlan sziget. :) Mert imádom a természetet, és nagy vágyaim egyike hogy elszakadjak ettől a civilizációzó tömeg-nyomortól. :P
10) Ki a mostani példaképed?
Tom Hiddleston és Benedict Cumberbatch., most jelenleg. :P Színészi tehetségüket persze irigyelhetem, de az emberségük igazán az amit képviselni kellene minden embernek. :)

Ninaa kérdései: 
  1. Mi a véleményed a G-Portálról? Régen, vagy most szereted jobban? Igazán nincs véleményem róla, mivel nem használom. :s Inkább a bloggerre vagyok rákattanva. ;)
  2. Mióta szerkesztessz weboldalt? Mennyi volt eddig? Szerinted ki fogsz nőni belőle? Hát kb 14 éves koromban szerkesztetem az első weboldalmat saját kezűleg. És szerintem ez a ritmust egyhamar nem fogom kinőni, és nem is akarom. :D
  3. Mi a csillagjegyed, hiszel benne, hasonlítassz a leírtakra? Néha igen néha nem! Ez olyan mint az időjárás. Néha azt mondják esni fog, aztán kiderül, hogy nem. :P
  4. Milyen "szenvedélybetegségeid" vannak? Csokiimádat. Ez az egyedüli függőségem. Ne kövezettek meg! *-*
  5. Mi(k) az(ok) amivel javítanál az országunkon? Mit változtatnál meg? Javítani sok mindent lehetne, például az oktatást! Egyszer, még a gimiben egyedüli felindulásból sztrájkot hirdettem, de persze nem értem vele semmit. Vagyis de! Mert kiderült milyen politikailag behódoló iskolában tanultam, amiről nem is tudtam...másrészről pedig felkerültem a HVG-re, az FB-n közzétett véleményemmel együtt. :) Ami tömören azt tartalmazta, mennyire javíthatatlan ez az egész rendszer amiben élünk. :) De ha érdekel a hosszabb változat itt a link a történtekről. ^^
  6. Mit szeretsz magadban, és mit nem? Külsőleg már megállapodtam magammal. szóval azzal nincs baj...belsőleg a naivitásomon és túl könnyen megbocsátóóságomon változtatnék.
  7. Szerinted kik a magyarok? Az, aki itt született és élt, vagy az, aki akárhonnan származik, de saját magát magyarnak vallja? Indokold is. Mint ha érettségi kérdés lenne. :P Fogalmam sincs, én magam sem vagyok magyar papíron hanem román állampolgár, de Erdély környékéről származóm, szval az 70%-ban magyar lakta terület. :)
  8. Tudsz írni 10 olyan filmet / sorozatot, ami a legrosszabb volt, amit valaha láttál? 10-et? Ahhoz elég kezdőn kell, hogy legyek hogy mind a 10 alkalommal rossz filmbe ütközzek. xD
  9. Mit gondolsz arról, akinek nincs egyénisége és más munkáját / vagy éppen mást majmol? Hogy elkeserítő, és segítségre szorul bármennyire is frusztráló érzés.
  10. Babonás vagy? Ha igen, milyen babonáknak hiszel? Nem hiszek az ilyesmiben. :P
Húh, nah ezt a kérdés záport is alaposan kibetűztük :P Jöhetnek az én kérdéseim:

- Ha lenne lehetőséget választani melyik érzéked veszítenéd el szívesebben, a hallásodat, a látásodat vagy a szaglásodat?
- Egy égő épületben 5 idegent vagy 1 rokont mentenél ki?
- Van olyan beceneved ami egész intellektusodat leírja?
- Ha a barátodnak 90 km-rel távolabb tőled szüksége volna a segítségedre, akkor feltétel nélkül ott teremnél mellette ha baj van?
- Mi az  a tulajdonság ami megfog az emberek, és mi az ami nem?
- Van olyan könyved/filmed ahol a szereplő története megegyezik a tiéddel?
- Gyerekes felnőttnek vagy felnőtt gyereknek gondolod magad? ;)
- Mit csinálnál szívesebben: egy meghitt estét tölteni egy szeretted el, vagy kibulizni magadat hajnalig a spanokkal? :P
- Mi lenne a végrendeletedbe írva? 

S íme... a 11 random vallomás? :o Hát, legyen: ^^ 

1. Igazi művészlélek vagyok. Imádok rajzolni, táncolni, a közösségben pozitív energiát adni, weblapot fejleszteni. Történeteket írni...is minden mást ami függőbe hozható a kreativitással. :)
2. Nagy állatbarátok vagyok. Ha lehetne egy egész állatkertet tartanék otthon. A pókoktól egy kissé tartok, de a kisebb példányok igazán szerethetőek. ;)
3. Unalmamban többnyire forúmokat, vagy videókat készítgetek. Néha egy anime és egy sorozat is belefér. :)
4. Nem verem nagy dobra mi van a tulajdonomban. Jók az élet körülményeim.
5. Többségében fiú barátaim vannak, mert a lányokkal sajna sosem találtam meg az összhangot. De továbbra is reménykedek. :D
6. Nagyon sok tapasztalat ért fiúk terén (már nem olyan szempontból!). Ezért tudom igazi, valós tanácsokkal ellátni azokat akik még tapasztalatlanok ilyen téren.
7. Nem vagyok beképzelt, de néha azért időt szánok büszkének lenni, hogy ilyen tehetséggel áldottak meg a szüleim. Hogy van két nagyon fontos testvérem, és az életem mind jobban és jobban alakul eközben. :)
8. Most jelenleg nincs macskám, de szeretnék egyet majd, közös elhatározással a nővéremmel. *-*
9. Kedvenc lazulós perceim egyikébe tartozik, mikor leülök az ablak párkányába, ahol jön a kandalló melege egy csupor forró kakaó kíséretében.
10. Amint van egy kis szabad percem, általában barátommal töltöm el. Egy közös moziról van itt most szó jelenesetben. Néha azonban heteket töltök el nála, és kis családjánál akik szívesen fogadnak. :)
11. A blogolás iránti vágyam megnövekedett. Most mindenképp azon vagyok, hogy jó tippekkel, tanácsokkal lássak el mindenkit. :)

Nos, feladatomat bevégeztem: ;)
Good Luck!

theme ©