Lotte Still alive ⏏
2014. 09. 10.

Úgy érzed ebben a hónapban idegesítően lassabban telnek a percek mint szoktak? Hazaérsz és máris neki ülsz a házinak, aztán azon kapod magad nem használtad ki jobban a napodat?
Segítséget sosem szégyen kérni, sőt! Íme 3 egyszerű, kézenfekvő megoldás hogy a napjaidban jól is érezd magad:


Bent-ülős mozi

Hiába is, gyorsan beütött az őszi és a velejáró nedves, saras idő. Ezért ha teheted, válj meg fájó szívvel a szabadtéri programoktól ha lehet. Persze ha az időjárás adott, akkor néha-néha lehet szó egy közös kávézgatásról vagy moziról. De ha ezt a kényelmet a pénztárcád is megszabja, akkor ideje bármilyen film-lejátszásra alkalmas kütyüdet az öledbe kapnod. Anime függőnek kötelező megnézni a megjelent epizódokat és a vele járó mangákat!! ;) Ugyanez érvényes a sorozat függőkre, legyen az egy igazi hazudós csaj tábor vagy egy zombi apokalipszis! Mielőtt még kényelmesen elhelyezkednél az ágyadban vagy fotelodban, érdemes némi popcorn-t pótló nyalánkságot bekészítened! S már mehet is film/anime maraton. :)

Dekoratív ötletbörze

Szeretnéd hasznosan eltölteni a maradék idődet? Akkor itt az alkalom valamit kitenni arra az üres falra! Ha nem rendelkezésre szabad hely, foglalatoskodhatsz más helyeken. Pl megtervezheted a saját kollekciójú füzet borítódat, tolltartatódat vagy bármilyen eszközödet amire szükséged van. Ha nincs ötlet, gyűjthetsz magadnak az interneten a három varázslatos betűt használva: DIY Smink, hajviselet, ruhakészítés szinte minden a rendelkezésedre áll hogy elsajátítsd. Akkor is ideális mikor különleges alkalom van készülőben (szülinap, névnap,évforduló...stb) Így saját kezűleg készíthetsz személyre szóló emlékeket másoknak, anélkül hogy kiadtál volna érte egy forintot!
Szerepjáték, csekkolj

Ha mindez unalmas számodra, mint egy jó film vagy egyedi kézművesség, neked találták ki a szociálódást az interneten! Facebook, Tumblr, Askfm...legyen bármi, ha ezzel is elmúlatod az időt, akkor megéri. Ha Dash üres, és a FB-n nem érkezett újabb játék-felkérés ideje mély webszájtokba ugrani! Legyen ez egy forúm, ahol kedvenc sorozatodról folyik egy szerepjáték. Nem csak hasznos, hanem készségfejlesztő is! Alkoss saját karaktert, tervezd meg, enged el a fantáziád és írj úgy mintha te lennék a történet kulcsfigurája! :D Az írás sokkal nagyobb képzelőerőt ad, mint bármelyik film, sőt mi több te is részt vehetsz a fejezetben. Nincs más teendőt, mint az erre használatos GOOGLE-be beírnod kedvelt könyvedet, filmedet és mellé biggyeszteni a fórum szót. :D

Akárhogy is alakuljon a délutánod, mindig legyen egy kis időd magadra! Hidd el szükséged van arra, hogy naponta ne csak mások körül forogjon a világ. Az otthoni szépségipart is beiktathatod saját programnak, azzal ha kiveszel egy forró, illatos fürdőt. :) Soha ne hanyagold el magad szellemileg és testileg. :)

Mindezekhez Good Luck!

theme ©