Lotte ♯ GIF.T. someone ✂
2014. 11. 24.


Üdv megrögzött látogatóim. Most egy alkalomhoz illő, ugyan kissé elhamarkodott bejegyzésemmel fordulok most a figyelő közönséghez. Karácsony. A szó hallattán azonnal arra asszociálunk, hogy ajándék. Nos, nem szeretném tovább húzni az időt a bevezetéssel...így rögvest belekezdek az ajándék osztással kapcsolatos tippjeimben.

Családi-dillema:
Netán egy családtagnak még nem sikerült valamit is csomagba csomagolni? Vagy egyszerűen semmilyen ötlet nincs, hogy mivel lephetnék meg a szeretteinket? Ezesetben olyan csomagot javaslok, ami nem az anyagi szükségleteket pótolja ki. Remek csomag készülhet a gyerekkori fotóalbumodból, például. Gondoltad volna? Nah persze, ha nem sajnálja otthon a mama hogy a fotóalbumot szétcincálod. ;) Készíthetsz egy névre szóló képes lapot, melyet ezekkel a gyerekkori képekkel díszítesz majd ki. Ugyanakkor leírhatod benne háládat amiért megszülettél általuk. Hidd el, azon a jeles estén még könnyek is fognak hullani. :) Ha személyre szóló ajándékban gondolkodsz, mindig tudd a szüleid szemében te voltál és te vagy az első. Ha az alkalom adja, hogy testvérnek is be kell szerezni valamilyen ajándékot, idéz fel magadban, mi volt az amit ő/ők hiányol(tak) a hétköznapjai(k)ban. Ez lehet akár egy alapozó vagy egy melegítő pulcsi is. Lényeg, hogy légy figyelmes mikor ilyen mondatok hangzanak el: "ez a kedvenc szemhéj púderem és máris kifogyott..." stb. A figyelmesség elengedhetetlen a karácsonyi ünnepély közeledtével. Légy nyitott, hallgasd meg az embereket és ha tudsz ajánld fel a segítségedet. :) Mert ez a szeretet ünnepe.

Pasi-para:
Gondolom sokszor már megfordult az agyféltekénkben, hogy ugyan mit is vehetnék a fiúnknak? Lehet még az ismeretség el sem jutott odáig, hogy biztosra vegyünk valamit is a párunknak. Sebaj...mert létezik olyan csomag is, ami minden férfi kérését kielégíti. Ebbe a csomagban szerepeljen valami belőled is. Hidd el, a pasi ragaszkodása sosem huny ki. Így ha teheted, rakd bele a csomagodban egy kedvenc karkötődet, vagy egy ruhaneműdet amit a parfümöd bódító illatával halmozol el. Emellett természetesen ne feledkezzünk meg a valódi csomagolni-valóról.  Egy arc-szesz kitűnő választás egy kiteljesedett férfinak. De ha végképp nincs semmilyen tippünk, tél-víz idején egy meleg, sötét árnyalatú sál is megteszi. Az se baj ha tucat számra gyűjti, mert akkor is a tőled kapott darabot fogja hordani. A tehetősebbek beválalhatnak egy férfias borotva szettet. Ez legyen a végső megoldás. Hiszen a férfiak, ellenben a nőkkel, nem tudják melyik minőségű és kíméletes darab illik a bőrökhöz. Ők beledobják a bevásárló kosárba azt, amelyik a keze-ügyükbe esik. Nos, ezt mi nők megakadályozhatjuk, s a hatás garantáltan jó választás lesz hozzá.

Haver/haverina problem:
Az ünnepek akaratlanul is egybe gyűjtik a régi és új haverokat. Így ezt is illik valamilyen formában megajándékozni. Barátnő témában egy nőnek sokkal könnyebb kilogikázni mire vágyhat az adott személy. De ha férfi havert kéne megajándékozni, ne gondolkozz rajta, csak keresd meg a legjobb fiú spanját! Kérj tőle segítséget bátran, mert ilyen témákban jobb egy megegyező nemű partnere hallgatni. Megeshet, hogy erre a kérdésre még a barátod barátja se tudja megadni a választ. Semmi sincs elveszve. Ha valaki igazán örömöt akar szerezni legjobb barátjánál, az nem rest a barátja szüleinél kérdezősködni. Ott már biztosak lehetünk benne, hogy születik becsomagolni-való vágy. Nos...végre meg van az elképzelés. Ha túlontúl drágának tűnik, old meg kézügyességgel...ha túlontúl olcsónak, rakj mellé melléktárgyakat (fotók, régi levelezgetések, édességek). Egy igazi barát, nem a minőséget és az elhasznált pénzt látja majd az ajándékban, hanem az értéket akitől kapta. :)

Girl AFRAID:
Fiúk, most csakis női szemszögből írom le, mire vágynak legjobban a barátnőitek. Parfüm, kozmetika és tisztálkodó szer témában ne is keresgéljetek. Arra ott vannak a testvérek és a szülők. Az ékszer szóba jöhet, de csak akkor mikor már a kapcsolat elért egy komolyabb szintre. Itt egy éves kapcsolatot értek, minimum! Ha ez mégsem történt volna meg, akkor az édesség csomagot is napoljátok el. Lesznek olyan barátok akik majd elhalmozzák a barátnőiteket, ettől nem kell félnetek. Nem beszélve a karácsonyi menüről. :D Szóval akkor inkább kibököm gyorsan...egy ruha darab még hozzá tőled! Úgy értem, egy pasitól romantikus gesztus lenne, ha felajánlaná egyik elhordott pólóját a barátnőjének. Én speciel, minden este során abban lelném örömömet, ha belebújhatnék ami olyan érzés lenne mintha mindig ott lenne velem a párom. Ez az egyik. ;) Ha már sokszor megcsapta az a szó a füledet, hogy: "szeretnék" akkor kétszeres fókusszal figyel arra ami utána hangzik!! Hiszen ha egy nő olyat kap egy férfitól amit igazán szeretne egy ilyen alkalomra, az még emlékezetesebb marad számára. Később is olyan boldogságban fogja majd emlegetni, ami jót tesz majd a férfi büszkeségnek, igazam van? ;) 

Egy szó mint száznak, ezeket a szempontokat jól tanuljátok be. ;)
Good luck!

Címkék:

theme ©