Lotte Mai frissecske (VAMPS NEWS)
2015. 02. 04.

2015/01/20. Zepp Tokyo 7. nap

Ma reggel Tokióban, friss, levegős napra ébredtek az emberek.
És ki volt az, aki ezt a nyugodt, békés időt dübörgő motorjával kizökkentette?
Hát persze, hogy Hyde a matt fekete Ferrari-ával.
A luxus járgányával érkezett meg, közvetlenül a rajongói előtt leparkolva a Zepp Tokyo nevezetű stúdió-nál (koncert lebonyolító).
Az egyedi motorhangot meghallva, a rajongók azonnal éljenezni kezdtek. Egy igazi kitervelt meglepetés volt ez Tokióban.


Mégmielőtt a hangolások és a próbák megkezdődtek volna a stúdióban, Arimatsu szokványosan, vicceket mesélt a backstage-ben a többieknek. A hajával pedig mit művelt?! Hyde alig bírta röhögő görcs nélkül hagyni a frizura alkotását! xDA következő képen Kaz tündököl, szívdöglesztő, ugyanakkor unatkozó testtartásában.
"- Drága unatkozó Kaz...mi hiányzik neked...már az előző 3 koncert állomáson is unatkoztál eleget!
- Ó, nem, nem, ez nem igaz!
- Csak most a lábamon állni, koncert előtt, nagy kimerítő lenne!" - ilyen dialógusok hangzottak el a backstageben.

Végül, a bűvös 6:66-ik (Hyde 2 második szóló albumának a címe) percet leütve, megkezdődött a koncert. Egy ilyen szabású koncert után, a maradék időt (a legtöbb időt) a backstage-ben töltöttek ismét, ami tipikusan a vámpírokra igaz. xD A koncert véget értével, a rajongóktól megannyi ajándék került be a backstagebe. Köztük egy ugatást (próbáló) imitáló plüss kutya is, amin Hyde igazán jót nevetett. Nem tudni, hogy kutya vagy macska párti...de biztosan a béna ugatást hangon tört ki belőle a nevetés.2015/01/21. Zepp Tokyo 8. nap

Egy nappal rá, ugyanabban az öltözőben ismét megteremtődött a pihentető, kellemes légkör a banda között. A fal mindenütt televolt képekkel, poszterekkel, ami egyúttal bemutatta milyen tömeges létszámú a rajongótábor. Ez önmagában már nagy örömöt okozott a bandatagoknak.


Ezen a turnén is már jóval több vendég és koncert szervező vett részt, mint az régebbieknél. És ennek tiszteletéra, csak ma (azon a napon) meglepték a bandát egy finom chizzkeyk-el. (ez kb olyan mint nálunk a krémes csak tortaformában :P) Yam-yam-yam! Jóétvágyat hozzá, Vamps! ~

Mivel az egész csapat vámpírokból áll, legnagyobb félelmük a diéta! Így tehét habozás nélkül elfogyott a torta! :D "Humm-haamm" hangok pedig mégjobban hitelesítik, hogy nagyon ízlett nekik a torta. Finom volt!


A napi ugratást, most Kaz-tól származott...ugyanis álnok módon elhelyezett a folyosó kellős közepén egy 1.000.000 ¥-t (forintban átszámolva: 1000 ft). A kis galád! Titokban leste, kihalad el a folyosón, és veszi észre a kis ártatlan ajándékot.Ho-ho-ho! De a leleplezésre most nem kerül sor...ugyanis a közönség kint őrjöng. Újabb káosz uralkodik a Zepp Tokió közönségsorai között. Összesen még koncert van hátra.

Ennyi friss, csipegetnivaló volt mára a Vamps-tól ;) Good Luck!
A fordítás saját!
A leírás és a képek a Hyde-room Staff Blogról származik!


theme ©