Lotte VAMPS NEWS
2015. 02. 05.

2015/01/24 Zepp Tokyo 9. nap

Hyde olyan sietősen érkezett, hogy még annyi ideje se volt, hogy a kabátját levegye. Mindenképp látni akarta a kapott ajándékokat a rajongóitól, akik Bloodsucker néven voltak ismertek a banda körében. Szerintünk Hyde kezében egy gyerek számtan könyv díszeleg. Az elején pedig ez van írva: "Szeretem a számokat!" (emellett a szám szót japánul KAZ-ként ejtik, pontosan úgy mint a banda gitárosának a nevét. ;) ) Pont odaillő cím volt. Ráadásul a cím alatt egy béka díszelgett. "Ez a könyv biztos rólad szól, Kaz-kun!" - tette hozzá Hyde.

Reggel az öltözőben csupa mosolygó ember tartózkodott. Hiszen ez már a 32. koncert körútjuk volt, mai fellépést is beleértve. Mindenki biztos volt abban, hogy próbák ismét simán, is zökkenő mentesen mennek majd le. A közös munka a VAMPS-ban folyamatosan javult. Ma például előrébb vették a Love Addict című számukat a lejátszási listájukon. Ezenfelül behelyeztek egy dobszólót és egy basszus szólót, hogy több ideig tartson a zenélésük. Hallva ezt az ötlet, Hyde először visszakozott, mert jó néhányszor problémát észlelet Ju-ken Harden szólójában. De...itt az ideje a koncertnek! Ma az összes, maradék energiájukat belefektetik az előadásukba! Cheese! ~ jön egy megszokott fotó kattintás, amit minden alkalommal Ju-ken ilyen kérdéssel illet: mit jelent ez? Ez ma a Zepp Tokiói Koncerten az utolsó előtti, forró koncertet jelentette.
2015/01/25 Zepp Tokyo 10. nap

Ilyen hamar eljött, a 10. nap.
Az utolsó fellépés ezen a koncert helyen (stúdióban).
Ez az utolsó ilyen fotó, ahol Hyde egy fekete kocsi ülésén beérkezik a stúdióba.
"Jó reggelt!" köszönés mellett néz ki Hyde az ablakon. 10 napon keresztül olyan bámulatos élénkségben mutatkozott a próbák és a koncertek alatt, hogy le a kalappal!


Van némi a aggodalmaskodás a levegőben, de ennek ellenére az öltözőben ismét békés és nyugodt a környezet. Elvégre itt mindent körbehálóznak, a rajongók képei, ezzel is kifejezve a banda előtt a szeretetüket. 

A színpadon szinte mindenhol észrevehető egy rózsaköteg. Nyilvánvalóan nem arra szánták, hogy belehessen dobni a néző közönségbe. Arra kellően megfeleltek a bandatagok izzadt törölközői és a félig leivott vizes flakonjaik. A rózsákkal akarta kifejezni a banda szeretetüket a rajongóik számára. 

A mai próba nagyon gyorsan zárult. Hiszen a ma esti koncert az interneten keresztül és élőben közvetítve lesz. Az öltözőben feszült a helyzet...érezhetően az! Kaz azonban látszólag teljes nyugodt. Noha ez az utolsó koncert fellépésük ezen a helyen, mégis ugyanolyan természetesen viselkedik mindenki mint az előző napokban. Mégis, azért némi feszültség azért érezhető az utolsó koncert eladása előtt. Valószínűleg azért, mert ma volt az utolsó fellépés, és ekkor a rajongók lelkesedése eléri a csúcspontot! Az utolsó számnál, a Sex, blood and rock and rollnál, Hyde szabályosan beugrott az öltöző szobába. Szóval általánosan is véget ért a koncert, és nagy a örvendezés. A 33. Vamps clubturnéjukat hagyták maguk mögött. De nincs idő pihenni...hamarosan kezdődik majd egy újabb turnésorozat. :) Ez idő alatt pedig szeretnék meglepni majd Hyde-t szülinapja alkalmából. Persze titokban! ~ Shhh!! 
"Bloodsuckers, hamarosan újra találkozzunk!" - így búcsúzott el Hyde a Zepp Tokiói közönségtől, aznap.


A fordítás saját!
A képek és a leírás a Hyde's room Blog Staff-ról származik.


theme ©