A tavasz megújulása
❝Egy évszak nem képes álmokat teljesíteni. A rég elképzelt romantikával szolgálni. Nem ad kellő pénzt a kitűzött világ-körüli úthoz sem. Csak virágokat bont a szemed előtt. Éreztetve veled, hogy eljött az idő! Hogy beteljesíts régen félre rakott vágyaid és céljaid. Arra figyelmeztet, élj a lehetőséggel! Mert az idő véges. A virágok szirmai hamar az aszfaltra hullnak. S mikor észbe kapsz, már köszöntőt mondhatsz a forró nyárnak.❞
- by Lotte


Egy saját-szerzeménnyel avatom fel az új, saját kezem által készített Designomat. :) Nincs ennél jobb felavató módszer, igaz? Ihlet-hiányomat mérsékelten háttérbe szorítva, egy "kisebb terjedelmű" beszámolóval érkeztem...úgy Istenesen mindent egy levesbe feltálalva előtted!

Mi van hétköznapokkal?
A locsolkodás nálunk hagyományőrzően locsolkodó mentesen zajlott le. Ezt 2 egyszerű ok magyarázza. Manapság (mint mindent) már nem hímes-tojásban, hanem pénzben mérnek. Egy szóval a társaság nagyrésze a napi semmiség 1000-esét várja a kezében, tojás helyett. Nálunk, azaz szerény kis élőhelyemen márpedig ez az ünnep igen a varázsát vesztett kategóriába esett. A második érv az...igazán nem is érv, csak saját vélemény: mert állításom szerint ez egy családi közegben (mint az bármely ünnepben) sokkal élvezhetőbb mint sok más ritkán látott ember társaságában.
Elvonatkoztatva az ünneptől, az iskola és a munkahely kerül terítékre. Tanulmányaim kecsegtetően haladnak a még színtelen hétköznapjaimban. A munkahelyi kérdés, most a nyári időszakra összpontosul, erősen. Közben felmerül egy önkéntes munka valahol másol. A lehetőség száma megegyezik a végtelennel, hiszen valóban nagy világban élünk mi piciny emberek. Hamarosan megkezdődik az elő-nyári nagy vizsga-rosta. Szóbeli - írásbeli, és egyéb álmatlan éjszakákat okozó rémbejelentések. A napjaim nem bővítik emlék-naptáramat...de egy most lábra-álló húszon-éves számára, ez a semmitmondó stádium teljesen megszokott. Legnagyobb fejfájást nem a húsvér fiúm jelenlétének hiánya okozza...hanem egy barát, (pontosabb szavakkal lelki társ) akire még ezidáig nem leltem. A nagy rátalálástól még nem járok messze...mert Budapest a tömeges és sokszínű lakóival éppen megfelel a barát utáni terepszemlélésre. Anyagi okok még nem dőltek a fejemre...s igyekszem ezt a tetőt a fejem fölött tartani, amíg lehet. Ezek érintik tehát a mindennapijaimat, javarészt.

Újabb "délibábbálvány"? Kinőni nehezebb.
Sikerült leíró hétköznapjaimra kitérni...most azonban ismét visszaestem a rég hátam mögé utasított tinédzser időszakomban. Egy kamasz-lány számára ott van a TV, az anime, a megannyi sorozat hogy újabb - és újabb férj képébe állított pasit bálványozzon, még a pillanatnyi szerelmi-lángolása kitart. Velem is megesett...jóval többször mint kellene. Szégyenletes elismernem, hogy én még mindig ebben "lányos" ábránd kergetésben forgatom a kereket. Pedig HÉJ, én a valós, realisztikus világban is keresem a kiszemeltem, aki most jelenleg egy japán videojáték képkockából tűnt fel. Természetesen, nem ildomos ilyenekről már csak fantáziálnom, mikor egy csont és bőr férfi tölti be a pasim szerepét. De ha őszintén akarok szembenézni a tükörképemmel, akkor nyíltan kibökném...nem ez az érdemleges kapcsolat ami után vágytam. Így már érhetőbb ez a fajta segély-kiáltó helyzetem. Bár illik tudni, nálam a talált ideálok egyik napról a másikról változnak. Volt már élő, férjes embertől (Benedict Cumberbatch) egészen a Disney világokba rajzolt lázadó suhancig (Jim Hawkins) minden. És még a köztes ideálokat még nem is említettem!
Noh de had térjek vissza, az iménti number one-t letaszító új potenciális férfi ideálra végre! :P Valakinek ismerős a Final Fantasy 15? Nem? Már 6 éve készül...csak gondoltam leírom. Úgy látom tényleg nem...nos akkor ez ismét egy hosszú bevezetés lesz.
Bízzuk magunkat a jó-öreg Wikire, miközben én is megspórolok egy pár soros bevezetőt. Lényeg a lényeg...a kinézeted csekkold meg. Tudom, egy heves - nyári záporral teli éjszaka, te sem zárnád ki a küszöb mögül. A többi nyálcsorgatáshoz már csak egy vödör felmosó elégséges. Ha egy pszichológussal beszélnék erről, tényszerűen levonná az alapvető tulajdonságokat amik engem egy férfiban kinézetbelien megfognak. Én azonban ilyen szak-képzett agykurkász társasága nélkül is levonom a következtetéseimet. Micsoda valódi zseni! Lányok, ha akad köztetek olyan egyén aki a fekete haj - kék szem párosítástól émelyegni kezd...akkor azonnal jelezze nekem a Chatben! Nos igen, nálam az abszolút nyerő a fekete haj, természetes vagy akár festett verzióban. A szemek már nem élveznek ekkor jelentőséget. Ezzel a haj színnel úgy gondolom minden szín jól mutat. Egyedüli ütköző, a kissé lányos beütést illeti...s ezzel nem a meleg fogalmát hozom ki jelzőnek. Mert bizony, akadnak szép vonással megáldott legények, akiket szokványos módon a lányok legkaphatóbb rétege stoppol le. S a maradékot nevezhetjük melegnek. Csak előtérbe hoztam. Szóval...
Hol vagy már élethű kép hasonmás? Valahol délen...az már biztos hogy valami ázsiai határ-vidéken. Egyet se tarts...majd egyszer összefutunk, a lehető legalkalmasabb időpontban. Jó-jó...ennyi mára a női tartást romboló egyoldalú párbeszédből.

Holnap még jelentkeztem. Míg az ihlet mámor vissza nem tér az ereimbe.

Good Luck! 

Címkék:

theme ©