Lotte 3 tuti tapaszos Pasi-fogás
2015. 07. 23.

Skacok. 
Ma konkrétan egy pasi-csalogató bejegyzéssel álltam elétek. Lányok ismét előnyben! ;) Szóval..vágjunk is bele:

Grimaszolj:
Tudom első olvasásra, nem éppen tűnik tuti vonzó praktikának, ha a fintorral az orrodon fejezed ki magad a kiszemelted előtt. De higgyétek el nekem, több érzelem mégmindig tetszetősebb a fiúk szemében mint az érzelem-mentesség. ;) Sőt, (magamon tapaszalva), igen hatásos tud lenni, ha mondjuk egy kissé kínosan érintő vagy pírba torkolló szituációban, csak az arcoddal reagálsz. Tudom, nektek ment ez anélkül is, mielőtt még kiposztoltam volna ezt a posztot. :P Én azt mondom, sose rejtsd el, milyen az aktuális reakciód az arcodon. Hiszen természetes módon, a fiú abból veszi le a legigazibb őszinteséged. Így van az, hogy az arcod gyakrabban árul el téged a füllentésben! :P Persze, valamilyen korlát között azért tartsd magad. Például, ha valami nem éppen a fogadra-való az első randi során beütemezett vacsorán, lehetőleg ne fúj-jolj, hanem inkább olyan "ezt muszáj megennem?" nézéssel néz rá a srácra. Ha így sem esik le, diszkréten tudasd vele szóban. Ez a grimasz módszer, még a legkellemetlenebb helyzetet is képes mosolyba gerjeszteni. Nem mellesleg megmutathatod, hogy igenis létezik ezer-arcú ember! ;) Tessék csak nyugodtan akkor pofákat vágni!

"A cigi kérésősdi": 
Írnám, hogy dohányosok előnyben, de az nagy unfair lenne azokkal szemben akik az életükben még egyszer sem nyúltak cigihez. Szóval, van ez ismerkedősdi technika, amit ideje lenne eltanulni. ;) A kiszemelted a közeledben van, remek! Talán dohányzik is a háttérben? Mégjobb...itt a jössz a képbe te. Ne tudjátok meg én hányszor játszottam el, s mellesleg mind eredményes kimenetellel. :) Első részben, kötelesítsd meg, majd azonnal vesd fel neki, hogy tud-e egy szállal szolgálni? Ha úriember a zsánered, akkor jól választottál, mert ők mindig adnak neked. ;) Szóval... adott neked. Te természetesen elfogadod, és valami spontán beszéd-tárgyal előhozakodsz. Ennyi az egész! ^^ Máris sikerült vele felvenned vele a kapcsolatot. De mivel az előbbi sorokban írtam, hogy ez nem csak dohányzók pályája, így amikor a cigi nyújtásra kerül a sor, nyugodtan feled ezt: "te a dohányzó vagy a nem dohányzó csajokat részesíted előnyben?" Ha a válasz a dohányzó, még akkor se vedd rá magad a dohányzásra ha imponálni akarsz neki! Hiszen ezzel a visszavágóval ki is lőtted a kellemetlen helyzetet. "Kár, Mert én a bagós srácokat kedvelem." És meg is van az ütköző. :) Bármilyen helyzet adódik, találd fel magad, hiszen nincs olyan helyzet, amit ne lehetne kimagyarázni. ;) A dohányzós lányoknak, azonban megadatott egy bónusz, ha mondjuk a srác több ideig elidőzik azon a helyen, ahol jelenleg vagy. Lesz egy közös kényszer cselekvésetek, amit valamelyikőtök mindig tudat majd egy bő 10 perc eltelte után. Valahogy így: "megyünk ki cigizni?" S ekkor születik meg a végeláthatatlan tartalmas eszme-csere két száll kereszt-tüzében. ;)

Mutasd a barátkozós, de nem kislányos énedet:
Strand-időben, páran nem tudnak egy olyan egyszerű mégis hétköznapi cselekvést tenni, mint az integetést. Itt egy konkrét szemezgetős pillanatra gondolok, mikor a közhelynek megfelelően, úgy próbálod magadhoz édesgetni a pasit hogy nem nézel rá, vagy csak lopva pislogsz rá. Így az elérési utadat kb 100 km-el bővítetted. Első és legfontosabb, ha a srác nyilvánvalóan nem kezdeményezős akkor tedd meg helyette az első lépéseket. Például, ha a strand törölközőn ülve 12 m távolságban egymást figyelve méregetitek egymást, nyugodtan integess felé, tudatva, hogy vetted a célzást. A férfiaknak alapvetően több visszajelzésre van szükségünk mint nekünk nőknek. Így nyugodtan szólítsd meg, mosolyog rá, mert ez az illem szabályokat egyáltalán nem rúgja fel. :) Ha igazán feltűnő akarsz lenni célpontodnál, ne hivatkozz a női énedre! Úgy birkózz meg a feladattal, hogy közben nem veted be a kókuszdióidat! Így, nem leszel az a könnyen kapható típus, aki "véletlenül" elhagyja a medencében a csipkés bikinijét. Megannyi ötlet áll a rendelkezésedre, hogy ott helyben valamivel felhívd magadra a figyelmet. ;) Lehet ez egy igen közvetlen játékra hívás is. Csak spontán menj oda, és mond ki: "van egy strand labdánk, de sajna a játék szabályok szerint párosan kell játszanunk, és mi csak hárman vagyunk. Szóval nincs kedvetek beszállni?" Nehéz? Nah ugye, hogy nem. ;) 

Ennyi tellett a laptopomból mára. :P
Good luck! ;)


Címkék:

theme ©