Lotte AWARD ❥❥❥
2016. 03. 06.

Halihó! Nem tudom, hogy kimaradásomat megtörően, vagy a pusztán a szerencsének köszönhetem, hogy jelölt lettem erre a díjra. De mindenképpen köszönöm Cassie-nek a jelölést, és a random kérdéseit, amikre azon-nyomban válaszolok is. De előtte, ismertetem a szabályokat a díjjal kapcsolatban:
A díj szabályai:
❥ Köszönd meg a díjat, akitől kaptad!
❥ Maximum 11 blogger társad jelöld.
❥ Írj magadról 11 random dolgot.
❥ Válaszolj a jelölő blogger kérdéseire.
❥ Te is tegyél fel 11 kérdést az általad választott bloggereknek.

Nah de akkor jöjjenek azonnal a kérdések :)

Ha tudnál, kiken / miken segítenél leginkább?

Hát leginkább most az oktatáson segítenék. Hiszen jelenpillanatban a ranglétra alját soroljuk egész Európában az oktatási színvonalunkkal. De ha külön - egy kaszton-belüli csoporton kéne - segítenem, akkor elsősorban a nővéreken/orvosokon és a tanárokon segítenék. Hiszen nélkülük, nem nőhet fel a következő generáció!

Melyik az a három város, amelyeket legszívesebben meglátogatnál?

Tokyo - Brazília - Amszterdam

Leginkább hol vásárolsz és miket?

Leginkább? Inkább kicserélnem a leggyakrabb-ra. :P A nagyon közismert Sparba szoktam vásárolni, gyakorta élelmiszert. Mostanság nincs meg az a nagy luxus, hogy elmenjek egy ruhaboltba vagy egy plazába. Ha az alsóbb réteget - vagyis a köznépet - képviseled, ez szinte már normális. De tegyük fel, hogy van némi költő pénzem. Azt leginkább kozmetikumokra és rajz-eszközökre megy el.

Te mikor szeretnél megházasodni és gyereket vállalni? Ill. ha nem szeretnél, akkor mikor a legideálisabb szerinted?

Nos, normális megélhetéssel és megfelelő életszínvonallal - valamint szilárd egészségüggyel és oktatással - már 22 évesen szülnék egy gyereket. De...mivel az ország megszűnt stabillá válni, így ez az életkor kicsúszott a "biztos sohára"! Ha feltétlenül Magyarországon kell, hogy családot alapítsak. Persze ha külföldre kijutok (még valaha) akkor marad a 22. Csakis azután, ha találtam egy biztos társat a házasságban és a gyermekvállalásban. ;)

Mi jót tettél a közelmúltban, amire büszke vagy?

Tüntettem az iskolám ellen, anno még gimnáziumban. S a jelenlegi tüneteséket elnézve, még büszkébb vagyok, hogy 3 évvel ezelőtt én, egyedül szembeszálltam a Fidesz-párti iskolámmal! Aminek jussa az volt, hogy kikerültem a HVG portárra! S így örökre megbélyegeztem a képmutató iskolámat! Csesszék meg! Még azóta sem szerveztek egyetlen egy tüntetést sem! Őszintén szégyenlem, hogy egy "ilyen" iskolába kellett lehúznom 4 évet!

Melyik az az öt tulajdonságod, amit szeretsz magadban? (Lehet külső és belső, de inkább belsőre gondolok.)

Megbízhatóság - őszinteség - türelem - együttérzés - kreativitás

Melyek azok a tárgyak, amiket minden nap használsz?

Egy HB-s grafit-ceruza, bézs-színű ajakápoló, egy fekete Samsung telefon, a gépem klaviatúrája.

Szerinted mitől jó egy blog?

Hogy nem csak a blogger mindennapjait írja le, hanem ad egy kis tudást, némi jó tanácsot. A legfőbb, hogy egyedi legyen - ne másodrangú mint a több millió blog. Ne csak önmagunkról szóljon, hanem más, az minden ember életét befolyásoló tapasztalatokról és azok tanulságáról. Nem a látogatók mennyisége fontos...hanem az, hogy nyomot hagysz az "élet végtelen, fehér papírlapjain".

Ki a kedvenc énekesed?

Whitney Houston, Michael Jackson, Adele, Annie Lenox, Shakira, Lorde, Beyonce, Rihanna.

Milyen háziállataid vannak?

Hát, bosszantómód én otthon nem tarthatok háziállatot. (meg ne kérdezzétek miért, mert ígyis elég értelmetlennek találom az egészet!) Nővéremnek viszont van egy irtó édes 7 hónapos cicája és egy 1 éves keverék kutyája. Hivatalosan a keresztanyjuk lettem, szóval elviekben nem háziállatom hanem két keresztfiam van. ;)


Milyen fóbiáid vannak? Mitől félsz?

Pókok. Ez a fóbiám közös Meloddy-val. Aztán ott vannak a liftek. Gyermekkori trauma váltotta ki. Nem is igazán szeretném az orrotokra kötni. A legnagyobb félelem viszont az, hogy valamelyik családtagommal valami baj történik. Bár, nyugodtan állíthatom, ez minden ember legnagyobb félelme.

Végezetül jöjjenek a random kérdések tőlem. Valamint a jelölteim becses nevei. Név szerint - Bekka, Meloddy, Zed, Kora, Raistlin.

A 11 +10 random tényt már egy előző posztomban kivégeztem, így remélem nem haragudtok meg, ha nem ctrl+v-em be ide. ;) [LINK]

Question 1: Mi az életcélod? Mi a legnagyobb vágyad? (a kettő nem ugyanaz!)
Question 2: Mi testesíti meg az ideálod egy férfiban/nőben? (kinézet + jellem)
Question 3: Mi tölti ki a napod legnagyobb részét?
Question 4: Miket szeretsz csinálni a legszívesebben?
Question 5: Milyen előadó (élő/halott) koncertjére mennél el, ha kapnál egy ingyenjegyet?
Question 6: Mire koncentrálsz a legjobban? Megélhetésre, boldogságra, nyugalomra?
Question 7: Van olyan zene-szám, ami azonnal felvidít ha rossz napod van?
Question 8: A blogolás mellett, szoktál más - írás jellegű - tevékenységet folytatni?
Question 9: Sok közösségi portálon vagy jelen? Sorold fel a 3 legkedveltebbet!
Question 10: Ha sokmilliárdossá vállnál, min segítenél leginkább? A környezeten vagy az embereken? (csak egyet választhatsz, a kettőre együtt nincs elég "fedezeted")
Question 11: Az elmúlt 3 évben szerinted mi változott meg leginkább körülötted?

theme ©